Dolberg komt op stoom en zet interlandvorm door tegen Nantes

4 april 2021, 16:54

Kasper Dolberg is eindelijk weer eens ouderwets in vorm aan het geraken. De Deense aanvaller hielp OGC Nice zondagmiddag met een dubbelslag hoogstpersoonlijk aan de overwinning tegen laagvlieger FC Nantes (1-2). Eerst schoot hij een pingel tegen de touwen en vervolgens werkte hij een rebound fraai binnen (zie onder), wat ondanks een aansluitingsgoal genoeg voor de zege was.

Daarmee lijkt Dolberg eindelijk weer op de weg terug te zijn, nadat hij dit seizoen in een mindere vorm verkeert. Desondanks werd hij in de afgelopen interlandbreak wel opgeroepen door de Deense bondscoach Kasper Hjulmand, die hem opstelde tegen Moldavië en de oud-Ajacied prompt tweemaal zag scoren in de 8-0 zege. Het waren zijn eerste doelpunt van het voetbaljaar 2021, wat voor opluchting zorgde. 

Tot vandaag (zondag) had de Deense aanvaller dit seizoen namelijk pas drie doelpunten gemaakt, maar allemaal nog voor de jaarwisseling. Over alle competities en inmiddels 21 wedstrijden gaf hij daarnaast ook pas één assist namens Nice. Maar met de vier doelpunten in de laatste week, lijkt Dolberg dan toch eindelijk los.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen