Dumfries over Ihattaren: "Stukje emotie en frustratie"

4 april 2021, 16:53

Mohamed Ihattaren zorgde zondagmiddag in de slotfase van de met 3-0 gewonnen wedstrijd voor het hoogtepunt, door vlak voor tijd op wonderschone wijze raak te schieten. Vooral zijn reactie na de treffer zorgde voor opschudding. De middenvelder rende naar de camera en riep: "Niemand die mij kapot kan krijgen." Captain Denzel Dumfries kon ervan genieten.

Dumfries gunde Ihattaren de goal. "Dit is echt fantastisch voor hem", aldus de rechtsback in gesprek met ESPN. "Zijn reactie is ook een stukje emotie en frustratie van zijn kant. Hij wil natuurlijk altijd spelen en is de laatste weken goed bezig. Het is mooi dat hij op deze manier van zich doet spreken. Dat doet hij gewoon gtoed", aldus de complimenteuze captain.

"Met zijn goal laat hij zien dat hij van waarde is", vervolgde Dumfries. "Dit is het enige juiste antwoord, fantastisch." Voor de talentvolle middenvelder zijn het bewogen weken. Ihattaren werd gepasseerd in de selectie van het Nederlands elftal en reisde ook niet met Jong Oranje naar de groepsfase van het jeugd-EK. PSV boekte een 3-0 overwinning op Heracles, waardoor het weer de tweede plaats innam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen