Bijlow terug in Feyenoord-doel: "Goed gevoel aan overgehouden"

Bijlow terug in Feyenoord-doel: "Goed gevoel aan overgehouden"

4 april 2021 – Het was enige tijd stuivertje wisselen in het doel van Feyenoord, maar Dick Advocaat heeft deze week kleur bekend. De trainer geeft de voorkeur aan Justin Bijlow en laat Nick Marsman dus tweede viool spelen. Bijlow was blij dat hij zondag tegen Fortuna Sittard (2-0) weer mocht keepen.

Blessureleed speelde Bijlow enige tijd parten en omdat Marsman het goed deed, keerde Bijlow niet direct terug in de goal. Vanaf zondag zal hij wel de eerste keeper zijn. "Het voelde weer lekker ouderwets. Ik heb een goed gevoel aan dit duel overgehouden", zei hij na de wedstrijd tegen RTV Rijnmond. Bijlow was op het Jeugd-EK tweede keus achter Kjell Scherpen. "Ik had met de trainer gesproken en wist waar ik aan toe was", zegt Bijlow. "Maar ik heb wel goed kunnen trainen en me daar kunnen laten zien."

Deze week hoorde de jonge doelman van Advocaat dat hij bij Feyenoord wel gaat keepen. "Hij zei dat ik bij Jong Oranje sowieso zou keepen, maar dat klopte niet helemaal", lacht Bijlow. "Maar gisteren hoorde ik dat ik zou gaan spelen", zegt Bijlow, die met zijn ploeg graag nog derde wil worden. "Ik wil het hoogst haalbare. Daar gaan we nu voor."

gerelateerd