Shirts Utrecht verkocht voor stichting van overleden Mentel

4 april 2021, 13:59

Een mooi initiatief van FC Utrecht. De club speelt zondag tegen ADO Den Haag en de wedstrijdshirts zullen na het duel te koop worden aangeboden. De wedstrijdshirts worden verkocht en de opbrengst daarvan komt ten goede aan de Mentelity Foundation van Bibian Mentel.

Door middel van een veiling worden de shirts verkocht. De opbrengst gaat volledig naar de stichting van de vorige week overleden Mentel. 'De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen en te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen', legt FC Utrecht uit op de clubwebsite.

Fans kunnen na de wedstrijd bieden om de shirts van hun favoriete spelers te bemachtigen. 'FC Utrecht heeft grote bewondering voor de strijdlust, energie en mentaliteit die Bibian Mentel heel haar leven heeft uitgestraald. Voor velen is deze Utrechtse een grote inspiratiebron. FC Utrecht is er dan ook trots op dat Mentel haar roots in Utrecht heeft liggen en beschouwt het als een eer dat ze de Mentelity Foundation kan steunen door middel van het veilen van de wedstrijdshirts die de spelers van de club dragen in de uitpartij tegen ADO Den Haag', schrijft de club.

ADO - Utrecht begint zondag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen