Bijlow onder Feyenoord-lat: "Gezegd dat hij de eerste keeper is"

Bijlow onder Feyenoord-lat: "Gezegd dat hij de eerste keeper is"

4 april 2021 – Justin Bijlow is terug onder de lat bij Feyenoord. De jonge keeper leek de concurrentiestrijd verloren te hebben van Nick Marsman, maar mag het zondag tegen Fortuna Sittard weer laten zien. Volgens Dick Advocaat heeft de keuze niets te maken met het feit dat Marsman na dit seizoen vertrekt uit Rotterdam-Zuid.

Advocaat gaf voorafgaand aan het duel met de Limburgers aan dat Bijlow de eerste keeper is in de restant van het seizoen. "Het is min of meer dat we gezegd hebben dat hij de eerste keeper is. Maar we hebben natuurlijk te maken met een keeper die het uitstekend gedaan heeft. Dus hij zal zich toch moeten laten zien. Een beetje druk erop kan geen kwaad, toch?", sprak Advocaat voor het duel tegen ESPN.

Marsman vertrekt na dit seizoen waarschijnlijk naar Feyenoord. De keeper lijkt op weg naar Inter Miami. Dat is echter niet de reden dat hij op de bank is gezet, zegt de trainer. "Wij zitten niet in de situatie dat we zo kunnen denken, we moeten iedere wedstrijd resultaat hebben. Justin moet het nu laten zien."

Volg het duel hier live!

gerelateerd