Letsch ziet topclub-potentie bij Bazoer en Tannane

4 april 2021, 13:10

Riechedly Bazoer en Oussama Tannane kunnen prima mee bij een Europese topclub, vindt Vitesse-coach Thomas Letsch. De Duitser laat het duo dit seizoen excelleren, waardoor de Arnhemmers volop in de race zijn voor deelname aan de Champions League. Letsch vindt echter wel dat de twee uitblinkers zich nog moeten verbeteren.

Vitesse-trainer Thomas Letsch is ervan overtuigd dat Riechedly Bazoer en Oussama Tannane meekunnen bij een Europese topclub. De uitblinkers van de Arnhemmers moeten dan wel leren om constant een hoog niveau te halen. "Ze kunnen zeker allebei in een Europese topcompetitie spelen", zei de oefenmeester bij ESPN-praatprogramma Goedemorgen Eredivisie. De lat ligt volgens hem niet bij de nummers zeven van bijvoorbeeld Engeland en Duitsland.

"Er is altijd een reden waarom je bij een bepaalde club speelt. Dat geldt ook voor Tannane en Bazoer", is de Duitser eerlijk over hun huidige plek bij Vitesse. "Maar als ik naar de wedstrijd van gisteren kijk... Als ze het hele seizoen op dit niveau spelen en we pakken een prijs, dat is nog mogelijk, dan is er een kans dat ze naar een topclub kunnen", aldus Letsch, die Tannane zijn ploeg tegen FC Twente met twee goals aan de zege zag helpen.

Beide spelers probeerden het al eens in het buitenland. Oussama Tannane mislukte bij Saint-Étienne, terwijl Bazoer onder contract stond bij VfL Wolfsburg en FC Porto.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen