Stegeman wil nieuwe club: "Er spelen al wat dingetjes"

4 april 2021, 12:27

John Stegeman is na zijn ontslag bij PEC Zwolle pas enkele weken werkloos, maar zoekt alweer volop naar een nieuwe club. De 44-jarige oefenmeester is al in gesprek met diverse clubs, maar kan nog geen concrete geïnteresseerden noemen.

Dat bevestigt Stegeman in gesprek met ESPN. Waar zijn toekomst ligt? "Op dit moment heb ik geen idee. Ik wil heel veel en ben op zoek naar een mooie club.", zegt hij. "Dat kan zowel in het binnenland als het buitenland zijn." Hard op zoek naar een nieuwe werkgever is Stegeman echter niet. "Het is niet zo dat ik elke dag met mijn zaakwaarnemer bel. Maar er spelen wel wat dingetjes. Hij zei ook: je hebt zeven jaar lang volle bak gedraaid, kom eerst maar eens even tot rust en zorg dat je er klaar voor bent als er wat moois langskomt."

Naast PEC Zwolle stond hij ook aan de leiding bij Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Bij eerstgenoemde club begon hij zijn trainersloopbaan als assistent. Een rol op het tweede plan ziet hij echter niet zitten. "Ik wil heel graag hoofdtrainer zijn, dat vind ik het allerleukste. Ik ben nog maar 44 en hoop dat ik nog een heel trainersleven voor me heb."

PEC Zwolle besloot tijdens dit seizoen dat het aan het einde van de rit afscheid zou nemen van Stegeman. Na enkele tegenvallende resultaten, zoals de 3-2 nederlaag tegen hekkensluiter FC Emmen, besloten de Zwollenaren Stegeman vroegtijdig weg te sturen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen