Conte ziet titel dichterbij komen: "Finish komt in zicht"

4 april 2021, 10:59

Omdat concurrent AC Milan twee dure punten verspeelde tegen Sampdoria en Inter zélf een minimale zege boekte op bezoek bij Bologna (0-1), lijkt niets een landstitel voor de ploeg van Stefan de Vrij nog in de weg te staan. Dat constateert ook coach Antonio Conte, die zijn ploeg een comfortabele voorsprong op de ranglijst zag nemen.

Het verschil met AC Milan bedraagt inmiddels acht punten, terwijl Inter zelfs nog een wedstrijd voor de boeg heeft. Gevierd werd de waarschijnlijke landstitel echter nog niet. "Dat doen we pas als we wiskundige zekerheid hebben", aldus de Italiaanse oefenmeester Conte na afloop van de gewonnen wedstrijd in gesprek met Italiaanse media. 

Ook Conte moest echter erkennen dat zijn ploeg hard op weg is naar de eerste landstitel sinds 2010. "Natuurlijk komt de finish in zicht. Elke overwinning weegt zwaarder en zwaarder aan het einde van het seizoen. Maar we moeten het nog steeds op het veld laten zien, er zijn nog tien wedstrijden te gaan en dus liggen er nog dertig punten te wachten op ons."

Stefan de Vrij was er nog niet bij. De verdediger keerde deze week pas terug van een coronabesmetting. "Stefan is een steunpilaar voor ons, maar hij had maar een paar dagen getraind richting dit duel." De Vrij bleef negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen