Tannane schiet Vitesse naar zege: "Doe het voor fans"

4 april 2021, 09:29

Oussama Tannane was zaterdagavond de grote man aan de kant van Vitesse, dat in de vijfde minuut van de blessuretijd drie punten pakte op bezoek bij FC Twente (1-2). De middenvelder was tweemaal trefzeker en hield zijn ploeg daarmee in de race voor de Champions League.

FC Twente kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, nadat Danilo mocht aanleggen vanaf elf meter. "Ze scoorden uit een penalty, maar dat was denk ik niet verdiend", aldus Tannane voor de camera van ESPN. "Wij hadden het betere van het spel, maar toch kwamen zij op voorsprong. Ik denk dat we het met een 1-2 overwinning alsnog heel goed hebben opgepakt."

Tannane was uiteindelijk tweemaal trefzeker, maar had ook nog wat assists kunnen geven. Zijn ploeggenoten hadden het vizier echter niet op scherp. "Dat is wel een beetje frustrerend", bekende Tannane na afloop. "Als nummer tien wil je graag wat assists achter je naam om aan je cijfers te werken. Ik leef daarvan. Er zijn nu geen supporters, maar ik doe het voor hen. Zij moeten genieten van mijn spel."

"Als die kansen erin gaat, werk je aan je zelfvertrouwen", vervolgt Tannane, die dolblij was met zijn sterke optreden. Deze week was hij op pad met de Marokkaanse ploeg. "Daar heb ik helaas niet gespeeld, dus wilde ik vandaag belangrijk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen