Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Drommel woest: "We verliezen door de scheidsrechter"

Drommel woest: "We verliezen door de scheidsrechter"

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 april 2021 – Joël Drommel beleefde zaterdag een pijnlijke avond met FC Twente. Hij leek met zijn ploeg op weg naar een punt tegen nummer vier Vitesse, maar had in de allerlaatste seconde van de wedstrijd geen antwoord op de naar zijn mening onterechte penalty van Oussama Tannane. Na afloop richtte hij zijn pijlen op scheidsrechter Pol van Boekel.

"Het is geen penalty", was Drommel duidelijk in gesprek met RTV Oost. "Ik heb hem net gezien, iedereen heeft hem gezien en het is gewoon geen penalty. We verliezen dus door de scheidsrechter. Door hem laat je hier punten liggen. Dan kijkt er nog een VAR mee en die durft niet in te grijpen. Ongelooflijk", aldus de gefrustreerde doelman.

Drommel vertelde wat er volgens hem gebeurde. "Hij (Maximilian Wittek, red.) laat zich eerst vallen. Daarna zet Jesse (Bosch, red.) zijn been ertussen, maar hij viel al. Hij viel eigenlijk over Jesse heen. Het is heel pijnlijk. Vitesse was wel de betere ploeg vandaag, daar moeten we ook eerlijk in zijn. Maar dan wil je voor een gelijkspel gaan, dan heb je het gewoon prima gedaan. Nu komt 'ie heel hard binnen."

Juist het dichthouden en knokken voor een punt zag Drommel bij zijn ploeg wél goed gaan. "Je hebt bijna geen kans gecreëerd, vooral de tweede helft niet. Dan moet je het op slot zetten en in de laatste minuten niks weggeven. Dan komt er zo'n moment... Waardeloos."

Lees ook: Late penalty helpt Vitesse aan gedeelde derde plaats Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd