Corona-uitbraak Feyenoord blijft beperkt tot 2 gevallen

3 april 2021, 17:53

De laatste testronde bij Feyenoord in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard heeft de club eindelijk goed nieuws opgeleverd. Nadat de afgelopen dagen twee spelers besmet bleken en als gevolg daarvan drie anderen in quarantaine moesten, is de schade niet groter geworden. De overige spelers testten zaterdag opnieuw negatief.

Dat meldde het Algemeen Dagblad zaterdagmiddag na bericht van een woordvoerder van de club. Vrijdag werd de voorbereiding op het duel tegen Fortuna Sittard verstoord door een positieve test bij de club - de eerste sinds oktober. Door de club werd daarbij geen naam genoemd, maar volgens De Telegraaf ging het om Luis Sinisterra. Drie andere spelers testten zelf negatief, maar moeten alsnog preventief in quarantaine, omdat zij langer dan vijftien minuten nauw in contact zijn geweest met hun postief geteste medespeler. Later die dag bleek [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/382533/corona-uitbarsting-bij-feyenoord-groter-dan-gedacht/,_blank,nog een andere speler] ook positief te zijn.

Naast de vijf spelers mist Feyenoord ook de opnieuw geblesseerde Nicolai Jørgensen. Het duel tegen Fortuna Sittard begin zondagmiddag om 12:15 uur. Dan zal blijken wie precies de spelers zijn die de Rotterdammers moeten missen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen