Huntelaar in de basis bij Schalke 04 tegen Leverkusen

3 april 2021, 14:58

Klaas-Jan Huntelaar staat zaterdag eindelijk in de basis bij Schalke 04. De Nederlandse spits was voor de interlandperiode al invaller bij de club uit Gelsenkirchen en mag het zaterdag vanaf het eerste fluitsignaal laten zien. De spits begint om 15.30 uur als basiskracht aan het duel met Bayer Leverkusen.

Een grote verrassing is de basisplaats niet, omdat trainer Dimitrios Grammozis er al enigszins op vooruitliep deze week. "Klaas-Jan is de speler die de meeste kans heeft om terug te keren binnenkort", zei de trainer. "Hij is zeker een optie voor het basiselftal." Zaterdag is het dus zover voor Huntelaar die sinds zijn rentree nog niet in de basis was gestart. Tot dusver kwam hij slechts 24 minuten in actie voor de club uit Gelsenkirchen.

Zaterdag vervangt Huntelaar het talent Matthew Hoppe in de basis. De hekkensluiter neemt het op tegen Bayer Leverkusen, dat voor het eerst sinds het vertrek van Peter Bosz in actie komt. Overigens zijn Shkodran Mustafi en Williams Nicht-Nominierung er niet bij aan de kant van Schalke. Dat duo is disciplinair geschorst, meldt de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen