Vitesse-speler Rasmussen: "Natuurlijk kunnen wij beker winnen"

Vitesse-speler Rasmussen: "Natuurlijk kunnen wij beker winnen"

3 april 2021 – Bij Vitesse hebben de spelers de bekerfinale tegen Ajax al enigszins in het achterhoofd zitten. De Arnhemmers spelen eerst nog tegen FC Twente en Feyenoord, alvorens de ontmoeting met de koploper wacht in de bekerfinale. Verdediger Jacob Rasmussen heeft er in ieder geval alvast vertrouwen in.

De Deen kijkt uit naar de wedstrijd van 18 april. De verdediger weet dat Ajax de favoriet is, maar dat hoeft volgens hem niet zoveel te zeggen. "Natuurlijk kunnen wij de beker winnen. Het mooie van bekerwedstrijden is dat je altijd kans hebt, die zijn anders dan die in de competitie", vertelt hij aan Voetbal International.

"Echt alles kan gebeuren en pas op, we hebben tegen alle grote teams goed gespeeld", vertelt de van Fiorentina gehuurde verdediger. "We wonnen van AZ, van Feyenoord, van PSV. Tegen Ajax waren we niet minder", doelde hij op de 2-1 nederlaag eerder dit seizoen. "Vitesse hoeft voor niemand bang te zijn. En ik ben sowieso al voor niemand bang. Laat ze maar bang van míj zijn."

gerelateerd