Groningen-fans steunen Robben met prachtig doek

3 april 2021, 12:35

Ondanks zijn gebrek aan speeltijd is Arjen Robben nog altijd mateloos populair bij de fans van FC Groningen. De routinier is op de weg terug en traint alweer gedeeltelijk met de groep mee, tot tevredenheid van de supporters. Zij besloten zaterdagochtend met een mooie actie op de proppen te komen.

Dat deden ze door op het trainingscomplex van Groningen een prachtig spandoek op te hangen. 'De wille, vast as stoal', stond erop. Ook de woorden 'vastberaden, doorzettingsvermogen, geestkracht, lust, onverzettelijkheid en vitaliteit' kregen een plaatsje op het doek. Een prachtige manier om de 37-jarige routinier een hart onder de riem te steken, nu hij zo hard knokt om weer in actie te kunnen komen.

Danny Buijs kwam vrijdag met goed nieuws over zijn aanvaller. "Het is zo dat nagenoeg iedereen in de groepstraining zit, op twee jongens na. Ramon (Pascal Lundqvist, red.) en Arjen trainen nog individueel, maar wel op het veld. Arjen doet ook al stukjes mee in de groepstraining. Zij zijn op de weg terug en dat betekent dat we een grotere groep tot onze beschikking krijgen. Dat is alleen maar mooi want je ziet de kwaliteit omhoog gaan in de training. Laten we hopen dat we dat ook gaan vertalen naar wedstrijden", sprak hij in aanloop naar het duel met VVV-Venlo van zaterdag.

De 37-jarige Robben speelde dit seizoen slechts 44 minuten in de Eredivisie. Op 18 oktober kwam hij voor het laatst in actie, toen tegen FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen