"We werden zoek getikt door jongetjes van zestien, zeventien jaar"

2 april 2021, 23:49

Nick Olij is flink teleurgesteld dat NAC Breda maar nauwelijks heeft geprofiteerd van de misstap van De Graafschap. Op bezoek bij Jong Ajax bleef de Parel van het Zuiden vrijdagavond steken op een teleurstellend 1-1 gelijkspel. NAC is weliswaar een puntje dichter bij De Graafschap gekropen, maar tegelijkertijd ook ingehaald door Almere City FC.

"Hoe moet ik hierop reageren?", vraagt Olij zich hardop af tegenover BN De Stem. "We verloren veel duels, waren niet scherp genoeg. Waren ook vaak te laat. Eigenlijk werden we zoek getikt de eerste helft door jongetjes van zestien, zeventien jaar. In de rust hebben we besproken dat dat beter moest. Korter, feller erop."

De spelers van NAC kregen in de rust te horen dat De Graafschap met 0-1 achter stond tegen FC Dordrecht. "Dat was het enige wat de trainer op het bord had geschreven. Meer was er eigenlijk niet aan toe te voegen. Dat gaf ons de motivatie om door te gaan, te drukken en de tweede helft beter speelden dan de eerste helft. Dat was niet zo moeilijk, want we speelden een hele matige eerste helft. Later in de wedstrijd kregen we te horen dat De Graafschap 0-3 achterstond. Toen zeiden we tegen elkaar: laatste tien minuten volle bak gas geven."

Olij speelde een belangrijke rol aan Bredase zijde door vlak voor rust eens strafschop van Naci Ünüvar te keren. "Ik keek naar de kant, naar Gabor (Babos, red.). Hij gaf een bepaald signaal. Volle bak voor de hoek en een goede redding."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen