'Raiola laat in gesprek met Barça naam De Ligt vallen'

2 april 2021, 19:27

Mino Raiola heeft volgens El Chiringuito tijdens het gesprek met FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta de naam van Matthijs de Ligt laten vallen. De twee hadden het over de speler van Juventus, omdat Laporta de selectie van trainer Ronald Koeman met twee centrumverdedigers wil versterken.

Eén van die centrale verdedigers lijkt Eric García te worden. De twintigjarige Spanjaard wordt al geruime tijd gelinkt aan een terugkeer in Camp Nou en beschikt bij Manchester City over een contract dat in de zomer afloopt. Manager Pep Guardiola bevestigde begin vorige maand dat García zo goed als zeker zou vertrekken bij de Engelse grootmacht.

Of ook De Ligt in beeld is bij de Catalanen, is niet duidelijk. Volgens Javi de la Peña, verslaggever van bovengenoemd medium, is donderdag tijdens het gesprek tussen zaakwaarnemer Raiola en voorzitter Laporta in elk geval de naam van de Nederlandse verdediger gevallen. Barça was twee jaar geleden in ieder geval wel geïnteresseerd in De Ligt, die toen voor 75 miljoen euro de overstap naar Juventus maakte. Met de zittende trainer in Barcelona, Koeman, onderhoudt de verdediger bovendien een goede relatie.

Raiola was donderdag samen met Alf-Inge Haaland in Barcelona om met de Barça-leiding te praten over de sportieve toekomst van de club en speler. Het is geen geheim dat Erling Haaland hoog op het verlanglijstje van de voorzitter staat. Of spelers als Haaland en De Ligt financieel haalbaar zijn voor Barça, is nog maar de vraag. Onlangs bleek dat de financiële problemen van de club nog groter dan aanvankelijk werd gedacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen