Twente weken zonder Brama: "Play-offs zou helemaal mooi zijn"

2 april 2021, 14:48

FC Twente heeft opnieuw een forse blessure-domper te verwerken gekregen. Wout Brama (34) is er de komende tijd namelijk niet bij, bij de ploeg van Ron Jans. Alleen in de absolute eindfase van het seizoen of mogelijk de play-offs kan de routinier nog minuten maken namens de Enschedeërs. "Wout is er voorlopig niet bij."

Dat bevestigt Jans op de clubsite. Ook Vaclav Cerny en Julio Pleguezuelo komen de rest van dit seizoen niet meer in actie bij de Tukkers vanwege zwaar blessureleed. Voor Brama geldt ongeveer hetzelfde scenario, al kan hij hopelijk nog aansluiten in de absolute slotfase. "Als hij nog wat mee kan pikken van de competitie dan is dat in de eindfase. En eventueel, dat zou helemaal mooi zijn, de play-offs", zei Jans over de routinier. Godfried Roemeratoe zal hem normaliter vervangen in de basiself tegen Vitesse.

Ook Ramiz Zerrouki zal aan de aftrap staan vermoedelijk, nadat hij afgelopen week een goede selectie draaide namens Algerije. Riyad Mahrez gaf de Tukker zelfs complimenten, toch verwacht Jans dat hij met beide benen op de grond blijft staan. "De aandacht die Ramiz krijgt is mooi, maar hij is er nuchter onder. Ramiz heeft er veel voor moeten doen om zo ver te komen, dat maakt het verhaal alleen maar mooier. Hopelijk geeft het hem nog meer vertrouwen. Hij mag er trots op zijn, maar nu is de knop weer omgezet naar FC Twente."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen