Feyenoord: één speler besmet, drie spelers in quarantaine

2 april 2021, 13:17   Bijgewerkt: 2 april 2021, 14:31

Feyenoord kan door coronaproblematiek niet beschikken over vier spelers. Dit weekend hervatten de Rotterdammers de competitie tegen Fortuna Sittard. Vier spelers kunnen dan dus niet in actie komen door de coronaproblemen. Welke spelers het zijn, maakt Feyenoord niet bekend.

Feyenoord wil zich dit weekend herstellen van de remise tegen FC Emmen van voor de interlandperiode, maar zal dus niet op volle oorlogssterkte kunnen aantreden. Het is voor het eerst sinds oktober dat een selectiespeler van Feyenoord positief heeft getest. 'De bewuste speler werd eerder deze week tussentijds getest nadat hij symptomen kreeg. Preventief is nog een drietal spelers in quarantaine gegaan, omdat zij langer dan 15 minuten nauw in contact zijn geweest met de positief geteste speler. Dit kwartet maakt komende zondag dus in elk geval geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie', legt de club uit.

Feyenoord meldt dat de complete spelersgroep vrijdagochtend weer is getest. 'De club volgt hierin het protocol van de KNVB dat opgesteld is op basis van de richtlijnen van de RIVM. De testuitslagen volgen uiterlijk zaterdagochtend.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen