Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Druijf hoopt ondanks reserverol op langer verblijf bij Mechelen

Druijf hoopt ondanks reserverol op langer verblijf bij Mechelen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 april 2021 – Als het aan Ferdy Druijf ligt, speelt hij ook komend seizoen bij KV Mechelen. De Belgische club huurt de spits sinds de winterstop van AZ. Een doorslaand succes is de verhuurperiode nog niet, maar toch hoopt de 23-jarige aanvaller in België te blijven.

Druijf kwam tot dusver slechts 299 minuten in actie in de Belgische competitie. Hij scoorde daarin twee keer. Zijn doel was juist een basisplaats veroveren. "Dat is nog niet echt gelukt, hè. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje als bij AZ. Daarvan baal ik. Ik had op meer kansen gerekend. Met vier basisplaatsen is het moeilijk om me te laten zien. Ik hoop op een kentering in de drie resterende duels", vertelt Druijf in de Gazet Van Antwerpen.

Druijf vertrok bij AZ om aan spelen toe te komen. Nu dat bij Mechelen tegenvalt, is hij echter niet van plan om meteen de handdoek te gooien. Hij hoopt dat die club hem overneemt van AZ. "In principe zeg ik ja. KV Mechelen is een ambitieuze club, met een leuke spelersgroep. Maar ik wil week in week uit spelen. Dat is het allerbelangrijkste. En ook de clubs moeten het eens worden over de transfersom."

De afkoopsom van Druijf is volgens Belgische media aan de hoge kant. Mogelijk vormt dat nog een struikelblok. "Klopt. Maar, ik kan niet in de portemonnee van Mechelen kijken. Sportief directeur Tom Caluwé kwam vorige week naar me toe. Volgende week gaan we praten, dan hoor ik het wel." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd