Antonucci blij met Feyenoord: "Geen moment getwijfeld"

Antonucci blij met Feyenoord: "Geen moment getwijfeld"

2 april 2021 – Met Francesco Antonucci heeft Feyenoord de eerste versterking van het komende seizoen alvast binnen. De Belg werd in de zomer gekocht van AS Monaco en eerst nog een seizoen uitgeleend aan FC Volendam. De technische middenvelder kijkt alvast uit naar komend voetbaljaar.

De 21-jarige middenvelder was blij toen Feyenoord voor hem op de stoep stond. "Ik heb geen moment getwijfeld", zegt de speler tegen De Telegraaf. "Toen ik hoorde van de belangstelling van Feyenoord, zei ik gelijk doen! Ik hoefde niet zo nodig te wachten op een eventuele andere club, ik wilde gewoon heel erg graag naar Feyenoord." Als jong talent speelde hij overigens in de jeugdopleiding van Ajax.

De middenvelder kijkt er naar uit om onder Arne Slot voor Feyenoord te spelen. De speler is onder de indruk van wat hij eerder liet zien als coach van AZ. "Een prachtelftal dat heerlijk aanvallend voetbal speelde, mijn voetbal. Zoals ik ook gewend was te voetballen bij Anderlecht en Ajax én nog steeds bij FC Volendam. Wat dat betreft kan ik niet wachten op volgend seizoen. Voetballen in De Kuip, het schijnt een ervaring op zich te zijn. In oktober had ik een kaartje geregeld voor een wedstrijd van Feyenoord. Maar toen was er net geen publiek meer welkom. Daar baalde ik enorm van."

Eerst wil Antonucci zijn periode van twee seizoenen bij Volendam op de goede manier afsluiten. Volendam staat zevende en hoopt nog te promoveren naar de Eredivisie. "Makkelijk wordt het zeker niet, maar ik zou hier héél graag afscheid willen nemen met promotie. Ik heb ontzettend veel te danken aan Volendam. Een mooier afscheidscadeau kan ik echt niet bedenken."

gerelateerd