De Roon heeft afsluiten carrière bij Atalanta 'wel als idee'

1 april 2021, 22:54

Atalanta Bergamo-middenvelder Marten de Roon (30) overweegt om zijn carrière af te sluiten bij zijn huidige club. De Nederlander zegt nog altijd zeer tevreden te zijn bij de Serie A-club en zou momenteel alleen een vertrek overwegen als hij naar een club gaat waar de kans om prijzen te winnen, groter is.

Dat vertelt De Roon tegenover Cronache di Spogliatoio over zijn toekomst. "Ik zou mijn carrière best willen beëindigen bij Atalanta, maar je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij. Zoals het er nu voorstaat, is dat wel het idee", aldus De Roon, die denkt dat het ook mogelijk is ooit de stap naar een club zoals Juventus of Internationale te maken. 

"Een deel van mij wil heel graag prijzen winnen, bijvoorbeeld de Scudetto", benoemt De Roon ook enige twijfels, waarbij hij overigens ook aangeeft zijn loopbaan af te sluiten bij Atalanta Bergamo. Daar heeft hij nog een contract tot en met de zomer van 2024. "Aan de andere kant heb ik het heel erg naar mijn zin in Bergamo en mijn familie ook. Ik ben international, heb het hier naar mijn zin en voel me belangrijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen