Bij Kosovo weggestuurde Muric houdt plek in doel van Willem II

1 april 2021, 21:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II-keeper Aro Muric (22) werd in de afgelopen interlandweek weggestuurd bij de nationale ploeg van Kosovo, maar hoeft niet te vrezen voor zijn positie in Tilburg. Trainer Zeljko Petrovic verbindt aan die rel namelijk géén conclusies. "Ik kan daar niet te veel over zeggen, want ik ben er niet bij geweest", aldus Petrovic.

Dat reageert de oefenmeester tegenover Voetbal International over Muric. De keeper was opgeroepen voor de nationale ploeg van Kosovo, maar werd weggestuurd bij het nationale vlaggenschip – vermoedelijk vanwege het overtreden van de coronaregels. "Het is tussen hem en de bondscoach. Wij hebben hem weer snel teruggekregen hier en hij heeft weer aan kunnen sluiten", zei Petrovic.

De Joegoslaaf is juist heel content met zijn doelverdediger. "Hij staat er en is aanwezig. Ga er maar aan staan, na elf goals in de wedstrijden tegen Feyenoord en Utrecht. Hij is groot en sterk en zijn stem hoor je tot ver buiten het stadion", reageert de coach, die nog wel vindt dat Muric moet werken aan zijn uittrappen.

Anders dan Muric zal middenvelder Dries Saddiki nog niet in de basiself terugkeren, wel is hij weer beschikbaar voor de Tilburgers. "Hij is nog niet in staat negentig minuten te spelen, daarom moeten we voor deze wedstrijd nog voorzichtig met hem zijn. Maar de wedstrijd erna moet Driess in staat zijn te volbrengen", aldus de coach op de clubsite.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen