Bijna herstelde Piqué hoopt op speelminuten tegen Real Madrid

1 april 2021, 18:16

Bij Sergio Ramos werd vandaag (donderdag) duidelijk dat hij de wedstrijd tegen FC Barcelona moet missen, maar routinier Gerard Piqué (34) is mogelijk wel van de partij. De centrale verdediger van Ronald Koeman staat momenteel nog langs de kant met een knieblessure, maar hoopt al op speeltijd in El Clásico.

Dat vertelt hij tegenover TV3. "Mijn doel is om tegen Real Madrid weer te spelen", zei Piqué tegenover het medium. "Ik wil zo snel mogelijk weer deel uitmaken van de A-selectie." Nadat hij maandenlang uit de roulatie lag bij de Catalanen, keerde hij tegen Paris Saint-Germain in de Champions League verrassend snel terug, maar viel niet veel later opnieuw uit bij de ploeg van Ronald Koeman.

Lees ook: Ramos raakt kort voor cruciale wedstrijden geblesseerd

Zonder de Catalaan doet Koeman ook weleens een beroep op Frenkie de Jong centraal achterin. Oscar Mingueza – die de komende wedstrijd tegen Real Valladolid ontbreekt vanwege een schorsing –, Samuel Umtiti, Clément Lenglet en Ronald Araújo zijn andere opties centraal achterin. De Jong staat wel nog altijd scherp, bij één gele kaart moet hij de eerstvolgende wedstrijd missen en dat zou Real Madrid zijn. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen