'Raiola praat met Haaland sr. na met Barça ook met Real'

1 april 2021, 17:19

Mino Raiola is bezig aan een rondje Spanje: donderdagochtend ging de zaakwaarnemer van Erling Haaland met diens vader op bezoek bij FC Barcelona. Daar werd vervolgens bij Borussia Dortmund luchtig op gereageerd en dat was niet geheel gek, want niet veel later zat Raiola in Madrid met de vader van Haaland. Dat zorgt voor ongekend veel speculaties.

Dat schrijven de diverse Spaanse media. Na zijn bezoek aan Barcelona werd Raiola een paar uur later ook gesignaleerd in Madrid, waar hij ook gaat praten over een mogelijke transfer van Haaland. Daarmee lijkt een vertrek van de Noor in de komende zomer onafwendbaar, aangezien de zaakwaarnemer duidelijk op zoek is naar een nieuwe club voor de spits.

Michael Zorc, de technisch directeur van Borussia Dortmund, heeft ontspannen gereageerd op het bezoek van Haaland sr. en Raiola. "Als ze samen het goede weer opzoeken aan de Middellandse Zee, dan heb ik daar geen problemen mee", lichtte Zorc toe tegenover Sport1. Zorgen daarover maakte hij zich overigens niet: "Bij Dortmund weten we precies wat we willen met Haaland."

Naar verluidt wil de Duitse club in elk geval zo'n honderdvijftig miljoen euro ontvangen voor Haaland. Er zouden zo'n vijf clubs geïnteresseerd zijn in de aanvaller en hem mogelijk ook zouden kunnen betalen. Haaland maakt sinds zijn komst naar Dortmund indruk in de Bundesliga én de Champions League. Nog altijd loopt hij één op één, met 49 treffers uit 49 wedstrijden voor de club. Daarnaast gaf hij ook elf assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen