Voortvarend herstellende Eiting terug naar Huddersfield Town

1 april 2021, 16:28

Carel Eiting (23) gaat Amsterdam weer verlaten voor de laatste fase van zijn herstel van zijn zware knieblessure. De middenvelder keert terug naar Huddersfield Town, waar hij na zijn zware blessure was vertrokken naar Ajax om zijn revalidatie af te maken. Mogelijk komt hij zelfs nog in actie dit seizoen voor de Championship-club, dat hem huurt van Ajax.

Dat heeft coach Carlos Corberán laten weten tijdens de persconferentie donderdagmiddag. "Eiting keert terug bij Huddersfield Town voor het laatste deel van zijn herstel. Als hij in een goede conditie is, dan kan hij dit seizoen misschien nog wel wat minuten maken", zei Corberán. "Alles wat ik gehoord heb over zijn herstel, is positief. Laten we hopen dat hij nog wat voor ons kan betekenen in de laatste wedstrijden van het seizoen."

Bij de Engelse club was hij voor zijn blessure dit seizoen een vaste waarde. In het Championship was hij in negentien wedstrijden goed voor drie doelpunten en drie assists. Bij Ajax beschikt Eiting over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Mede door blessureleed speelde Eiting nog maar 31 wedstrijden in de Amsterdamse grootmacht.

Lees ookVerhuurde en geblesseerde Eiting over Ajax: "Laat alles open"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen