Vader Haaland en Raiola in Spanje in gesprek met Barça

1 april 2021, 14:06   Bijgewerkt: 1 april 2021, 17:22

Opschudding bij FC Barcelona op deze donderdag. Spaanse media hebben foto's gedeeld waarop te zien is dat Alf-Inge Haaland samen met Mino Raiola aangekomen is in Spanje, om daar te praten met de clubleiding van de Spaanse grootmacht.

Wat betreft de financiën zit het moeilijk bij FC Barcelona, maar toch droomt de club van het aantrekken van de Noorse spits. Het is geen geheim dat voorzitter Joan Laporta de aanvaller graag als nieuw pronkstuk wil vastleggen. Transfergoeroe Fabrizio Romano heeft bevestigd dat er donderdag gesprekken plaatsvinden tussen de clubleiding en Raiola en de vader van Haaland. Uiteraard is Barcelona niet de enige club die de verrichtingen van de spits met argusogen in de gaten houdt.

Van een akkoord tussen Barcelona en Dortmund is overigens nog lang geen sprake. Er is gewoon sprake van een gesprek om te bekijken of er sprake is van wederzijdse belangstelling. Omdat het contract van Haaland in Dortmund nog jaren doorloopt, zal Barcelona de portemonnee moeten trekken. Volgens Romano was er sprake van een 'positieve ontmoeting' tussen de partijen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen