'Barcelona ziet af van Braziliaanse doelman, Ajax nu favoriet'

1 april 2021, 13:33

Barcelona haakt af in de strijd om de Braziliaanse Hugo Souza. Dat heeft het Catalaanse nieuwsmedium SPORT gemeld. Volgens het bericht is Barcelona niet in staat om het geraagde geldbedrag op te hoesten door de financiële situatie. Volgens de Catalanen is Ajax nu koploper in de transferstrijd om de doelman.

Barcelona toonde al een langere tijd interesse in de doelman. Op dit moment staat Marc André Ter-Stegen tussen de sluitposten, maar de tweede doelman Norberto Neto wil aankomende zomer vertrekken. Hij is uit op meer speeltijd. De financiële situatie laat echter niet toe dat Koeman op de markt gaat kijken naar een goede tweede keeper, dus zal Koeman op zoek moeten naar een tweede keeper in de jeugdopleiding van Barcelona.

Doordat Barcelona afhaakt in de strijd is nu Ajax de club die het meeste kans maakt om de doelman te strikken volgens de Catalaanse krant. Ajax speelt dit seizoen met Maarten Stekelenburg onder de lat, aangezien Andre Onana onlangs een schorsing van twaalf maanden kreeg. Ook Kjell Scherpen staat nog onder contract bij de Amsterdammers, maar hij speelt tot nu toe zijn meeste wedstrijden voor het tweede elftal.

Souza heeft nog maar dertig wedstrijden als prof achter zijn naam, maar staat bekend als één van de relevaties van de Braziliaanse competitie dit seizoen. De doelman speelde 22 wedstrijden voor het eerste elftal van Flamengo dit seizoen, waar hij is uitgegroeid tot de eerste doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen