Peters krijgt uitstel van Willem II: "Komt niet als verrassing"

1 april 2021, 11:02

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Jordens Peters ligt. De 33-jarige centrumverdediger beschikt over een aflopend contract en zag zijn werkgever de verbintenis woensdag opzeggen. Dat verbaasde hem niet.

"Deze beslissing komt voor mij totaal niet als een verrassing, uiteraard. De club en ik hebben in december al besproken dat we later in het seizoen met elkaar om tafel zouden gaan, zo richting 1 april. Dat kwam vooral door de sportieve situatie van dat moment", vertelt Peters aan het Brabants Dagblad. "We hadden gehoopt dat we er nu wat rooskleuriger voor zouden staan, maar dat is simpelweg nog niet zo."

Volgens Peters is het niet handig dat club en speler nu al gaan spreken. "Want hoe je het ook wendt of keert: er zit nogal een verschil tussen wel of niet degraderen." Zodoende worden de gesprekken pas later opgepakt. "De focus moet nu gewoon volledig op het voorkomen van degradatie, dat lijkt me duidelijk. Als dat gelukt is, dan gaan we weer rustig met elkaar praten."

Naast Peters is ook het contract van Freek Heerkens (31 jaar) aflopend. Ook hij blijft mogelijk alsnog in Tilburg, maar ook dat is nog niet zeker. Technisch directeur Joris Mathijsen. "Samen met Jordens wordt het besluit over zijn toekomst bij de club na afloop van het huidige seizoen genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen