Pröpper kijkt om zich heen en zet Heracles in de wachtkamer

Pröpper kijkt om zich heen en zet Heracles in de wachtkamer

1 april 2021 – Robin Pröpper zet Heracles Almelo nog even in de wachtkamer. De 27-jarige aanvoerder heeft het goed naar zijn zin in Almelo, maar overweegt ook een andere club te kiezen. De verdediger is benieuwd welke clubs interesse in hem gaan tonen.

Hij beschikt over een aflopend contract bij Heracles en tekent in ieder geval voorlopig nog niet bij. "Ik wil nog niet zo vroeg beslissen", zegt Pröpper tegen Tubantia. "Het is niet zo dat ik sowieso verder ga kijken of direct 'nee' zeg tegen Heracles. Ik wil er de tijd voor nemen en vind het nog te vroeg om te bepalen waar mijn toekomst ligt. Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier en sta er voor open om te blijven, maar dit is ook een uitgelezen kans om te kijken wat er nog meer in zit."

De zoektocht naar een nieuwe club wordt niet makkelijk, denkt de verdediger. "Ik zeg echt niet tegen de eerste club die zich meldt, dat het mijn droomclub is. Ik wil iets dat bij me past, zoals De Graafschap en Heracles bij me passen. Ik hou van gemoedelijkheid en van clubs waar je je ontwikkelt als speler en als mens. Dat heb ik hier."
Graag zou hij nog eens een buitenlands avontuur aangaan. "Dat kan nu nog, ook met mijn familie, de kleine gaat nog niet naar school. In Nederland wordt het lastiger, er zijn maar enkele clubs waar ik Heracles voor op zou geven. De opties in het buitenland zijn groter", weet de centrumverdediger.

gerelateerd