Groningen hoopt dat Fledderus en Robben blijven

1 april 2021, 08:11

Het vertrouwen van FC Groningen in technisch directeur Mark-Jan Fledderus is zo groot, dat de club hem langer wil binden. De beleidsbepaler heeft nog een contract tot 2024, maar Groningen wil die verbintenis graag openbreken en verlengen.

Dat bevestigt directeur Wouter Gudde bij Voetbal International. Gudde tekende woensdag zelf al bij tot 2026. Groningen hoopt dat dat voorbeeld gevolgd wordt door Fledderus. "De club heeft aangegeven ook met mij over een nieuw contract te willen praten", zegt hij tegen Voetbal International. "Dat is een mooi signaal en ik sta positief tegenover die gesprekken. We werken namelijk met een goed team aan een mooi plan en er is nog genoeg werk te verrichten." In 2019 kwam Fledderus over van Heracles Almelo, waar hij zijn loopbaan als directeur begon.

Groningen wil niet alleen door met Fledderus, maar ook met Arjen Robben. De club wil graag een jaar met hem verder. "De aanwezigheid van Arjen is in alle opzichten van grote waarde voor ons", zegt Fledderus. "Dus wij gaan zijn contract zeker niet opzeggen. Het is aan hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen