Pasveer en Vitesse steggelen nog over contractduur

31 maart 2021, 23:27

Het is Remko Pasveer en Vitesse nog niet gelukt om overeenstemming te bereiken over een nieuwe verbintenis. De doelman en club willen wel met elkaar door, maar hebben andere ideëen over de contractduur. Vitesse heeft Pasveer een aanbieding voor één seizoen gedaan, terwijl de 37-jarige keeper denkt aan een contract voor twee jaar.

Desalniettemin is de verwachting dat Pasveer en Vitesse er wel uitkomen. De onderhandelingen lopen al een tijdje, maar zitten niet muurvast. "Er is geen haast", laat Pasveer aan Omroep Gelderland weten. "Het is niet alleen de zekerheid die ik zoek. Ik denk nog wel een aantal jaren op dit niveau door te kunnen. En ik beleef ook nog steeds heel veel plezier aan het spelletje. Plezier is het allerbelangrijkste. Ik ben daarnaast topfit en nog steeds hongerig."

Pasveer is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Vitesse en hoopt er nog twee jaar aan vast te plakken. "De club ziet meer een overeenkomst van één jaar voor zich. Dat is geen kritiek hoor. Het zal vanwege de leeftijd zijn, maar daar hoeven ze dus niet bang voor te zijn want ik wil dus nog wel een paar jaar keepen", aldus de ervaren sluitpost, die geen andere aanbiedingen heeft gekregen. "Ik richt me daarom op Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen