Duitsland blameert zich tegen Noord-Macedonië

1 april 2021, 07:47

Duitsland heeft zich voor schut gezet in eigen huis tegen laagvlieger Noord-Macedonië. Die Mannschaft sloot een redelijke interlandweek af met een flinke domper, door in het WK-kwalificatieduel met 1-2 te verliezen. Door de blamage sluit Armenië de week af als koploper, met de volle buit uit de eerste drie wedstrijden.

Revanche is het hoofdthema voor Duitsland tijdens de komende twee eindrondes, het EK van komende zomer en het WK in 2022. De ploeg van Joachim Löw, die na komende zomer afscheid neemt, hoopt zich te herstellen na het dramatisch verlopen WK 2018. Als regerend wereldkampioen werd het al in de groepsfase uitgeschakeld. Een prijs op een groot toernooi zou de wonden uitstekend helen.

De laatste wedstrijd van het eerste WK-kwalificatiedeel draaide echter uit op een drama. Het nietige Noord-Macedonië, slechts 65ste op de FIFA-wereldranglijst, hield zich knap staande op bezoek in Duitsland. Dankzij oudgediende Goran Pandev kwam het zelfs op voorsprong. De 37-jarige spits kreeg voor rust veel ruimte, waarvan hij optimaal profiteerde door de openingsgoal op het bord te schieten.

Dankzij een benutte strafschop van Ilkay Gündogan leek Duitsland de schade te beperken, maat Eljif Elmas schoot Noord-Macedonië vlak voor het laatste fluitsignaal naar een van de grootste stunts van deze internationale week. Daardoor keren de spelers van Die Mannschaft met een flinke kater terug naar hun clubs. Löw zal zich de komende maanden moeten beraden op een plan waarmee hij zijn ploeg uiteindelijk alsnog aan succes kan helpen. Het vertrouwen? Dat zal inmiddels broos zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen