'Gladbach kiest peperdure Hütter boven Ten Hag'

31 maart 2021, 21:31

Erik ten Hag was volgens de geruchten in verregaande onderhandelingen met Borussia Mönchengladbach over een overstap, maar de Duitse subtopper lijkt voor een andere optie te gaan. Gladbach is op zoek naar een nieuwe trainer nu succescoach Marco Rose na dit seizoen naar Borussia Dortmund vertrekt.

Dat meldt BILD. Gladbach heeft Adi Hütter namelijk bovenaan de verlanglijst gezet voor de vacante trainerspositie voor komend seizoen. Hütter, die dit seizoen indruk maakt als oefenmeester bij Eintracht Frankfurt, heeft echter nog een doorlopend contract en zal voor een som geld moeten worden losgeweekt. De prijs op zijn hoofd bedraagt momenteel 7,5 miljoen euro, waarmee hij de duurste coach ooit zou worden in de Bundesliga.

Voor Erik ten Hag zou de keuze voor Hütter een flinke streep door de rekening zijn. De coach van Ajax maakt al sinds zijn aanstelling in januari 2018 indruk in Amsterdam, waar hij zijn ploeg naar diverse successen loodste. Momenteel zijn Ten Hag en zijn elftal volop in de race voor drie prijzen: de Europa League, landstitel én KNVB beker.

Ajax lijkt echter komende zomer sowieso op zoek te moeten naar een nieuwe coach, omdat de sterk presterende Ten Hag op de radar zal staan van diverse andere clubs. Mogelijk is Peter Bosz een gegadigde voor de vacature. De ex-coach van de Amsterdammers werd deze maand ontslagen bij Bayer Leverkusen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen