Van der Vaart raadt Kane aan om Tottenham Hotspur te verlaten

31 maart 2021, 21:15   Bijgewerkt: 31 maart 2021, 21:21

Rafael van der Vaart adviseert Harry Kane om Tottenham Hotspur te verlaten. De 27-jarige spits scoort aan de lopende band in Londense dienst, maar heeft met zijn club nog geen prijs gewonnen. Dat Kane het ooit zo ver zou schoppen in de voetballerij, zag Van der Vaart jaren geleden niet aankomen.

Bij Ziggo Sport deelt Van der Vaart een anekdote over Kane. "Een leuk verhaal", begint hij. "Toen hij de eerste keer bij ons kwam trainen was hij achttien jaar en ik zweer het je, Gomes, onze keeper toentertijd, zei: hij kan er helemaal geen klote van. Je ziet het, hij is nu na Lewandowski de beste spits", aldus de voormalig middenvelder.

Van der Vaart sluit zich aan bij de woorden van Roy Keane, die stelt dat Kane naar een andere club moet als hij prijzen wil winnen. "Hij heeft gelijk, al is hij natuurlijk wel de man bij Tottenham. Het klinkt misschien gek, maar je zou bijna zeggen: ga naar Manchester United of zo, blijf in Engeland. Meestal is het niet zo'n succes als een Engelse speler naar Madrid gaan. Voor Tottenham is hij wel een garantie voor goals en hij verdient daar ook een godsvermogen, dus daarvoor hoeft hij niet meer weg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen