FC Emmen zegt contracten oud-international en negen anderen op

FC Emmen zegt contracten oud-international en negen anderen op

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 maart 2021 – FC Emmen haalt de bezem voor komend seizoen flink door de selectie. De degradatiekandidaat heeft de contracten van liefst tien spelers formeel opgezegd, waarmee wordt voorkomen dat hun verbintenis na 1 april automatisch wordt verlengd. Het naderende vertrek hoeft overigens geen definitief afscheid te betekenen. 

De contracten van Keziah Veendorp, Marko Kolar, Felix Wiedwald, Ferhat Görgülü, Hilal Ben Moussa, Dennis Telgenkamp, Robbert de Vos, Paul Gladon en Stefan van der Lei zijn opgezegd, terwijl ook oud-international Ricardo van Rhijn op zoek lijkt te moeten naar een nieuwe werkgever. "Het betekent alleen niet dat zij allemaal moeten vertrekken", stelt technisch directeur Ronald Lubbers op de clubsite. "Het is door corona en onze positie op de ranglijst lastig om nu al gesprekken te voeren over volgend seizoen."

"We willen graag eerst meer duidelijkheid over volgend seizoen voordat we die gesprekken aangaan. De komende wedstrijden zullen bepalend zijn in het wel of niet plaatsvinden van die gesprekken," aldus Lubbers, die wel om de tafel gaat met het oog op verlenging van de contracten van Nick Bakker en Caner Cavlan. Het duo heeft een optie in hun contract.

Michael de Leeuw is sowieso al niet meer van de partij. De aanvaller vertrekt komend seizoen naar FC Groningen. "We hadden Michael graag binnenboord gehouden, ook na zijn profcarrière. Maar ik begrijp hem wel: FC Groningen kan hem momenteel eredivisievoetbal garanderen, dat kunnen wij nu even niet. Desalniettemin weet ik zeker dat Michael er alles aan zal doen om handhaving veilig te stellen."

gerelateerd