Martens door in Champions League, Janssen en V/d Sanden niet

31 maart 2021, 18:52

Lieke Martens heeft zich met FC Barcelona geplaatst voor de halve finale van de Champions League. Ondanks een nederlaag tegen Manchester City schaarden de Catalanen zich bij de laatste vier. Voor Dominique Janssen en Shanice van de Sanden zit het toernooi erop. Zij werden met VfL Wolfsburg uitgeschakeld door Chelsea.

Manchester City - FC Barcelona 2-1

Zonder echt in de problemen te komen plaatste Barça zich woensdag voor de halve eindstrijd. In Engeland verdedigden de Catalanen met verve de 3-0 zege uit de heenwedstrijd. De return ging weliswaar met 2-1 verloren, maar op grond van het resultaat van de eerste wedstrijd ging Barça alsnog door. Martens kreeg als invalster een halfuur speeltijd en was niet bij een bepalend moment betrokken.

VfL Wolfsburg - Chelsea 0-3

De verliezend finalist van het afgelopen seizoen vond woensdag zijn Waterloo tegen Chelsea. Na de met 2-1 verloren heenwedstrijd, waarin Janssen tot scoren kwam, ging ook de return verloren. Janssen kon niet voorkomen dat Pernille Harder, Sam Kerr en Fran Kirby tot scoren kwamen. Van de Sanden zat de hele wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen