Bayern niet geïnteresseerd in Haaland: "Wij hebben de beste al"

31 maart 2021, 15:13   Bijgewerkt: 31 maart 2021, 15:25

Erling Haaland zou niet de eerste Borussia Dortmund-speler zijn die de pikante overstap naar Bayern München maakt, maar die geruchten werden door Karl-Heinz Rummenigge ontkend. In gesprek met het Duitse BILD was de voorzitter van Der Rekordmeister duidelijk.

"Ik weet niet waar de geruchten vandaan komen", begon Rummenigge. "Ik kan maar één ding zeggen: we hebben de beste speler ter wereld op deze positie al in huis. Robert Lewandowski heeft nog een contract tot 2023 en ik ben ervan overtuigd dat met zijn professionaliteit - als je ziet hoe hij zijn lichaam traint en verzorgt - het einde nog lang niet nabij is."

Nu Haaland ook dit seizoen weer schittert in zowel de Bundesliga als de Champions League, nemen de geruchten rond een zomerse transfer toe. Zo wisten Engelse media te melden dat Haaland de beoogde opvolger is van de bij Manchester City vertrekkende Sergio Agüero. Een koopje zal het niet worden; naast zijn transfersom (naar verluidt 175 miljoen euro) wil Haaland volgens The Sun ook de best betaalde Premier League-speler ooit worden. 

Lees ook: Raiola twijfelt of BVB de juiste keuze was voor Haaland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen