Raiola twijfelt of BVB de juiste keuze was voor Haaland

31 maart 2021, 12:48   Bijgewerkt: 31 maart 2021, 13:06

Zaakwaarnemer Mino Raiola twijfelt of Borussia Dortmund de juiste keuze is geweest voor zijn cliënt Erling Haaland. De spits maakte in januari 2020 de overstap van RB Salzburg naar de Duitse topclub. Daar maakte de Noor een ongekende ontwikkeling door, wat Raiola doet afvragen of een 'tussenstap' als Dortmund wel nodig was.

"Iedereen had het mis over Haaland", begon Raiola in gesprek met The Athletic. "Alles ging bij hem veel sneller dan iedereen zich had kunnen voorstellen. Haaland loopt voor op zijn eigen ontwikkeling, op zijn eigen schema. Misschien was ik te voorzichtig toen ik zei dat hij naar Dortmund, in plaats van naar weet-ik-waar moest gaan."

Hij vervolgde: "Ik ben er honderd procent van overtuigd, net als iedereen, dat deze jongen naar elke club zou kunnen. Waar hij ook wil. Dat niveau heeft hij al. Dat had hij zelfs vorig jaar al kunnen doen." Haaland maakt sinds zijn komst naar Dortmund indruk in de Bundesliga én de Champions League. Nog altijd loopt hij één op één, met 49 treffers uit 49 wedstrijden voor de club. Daarnaast gaf hij ook elf assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen