Blind met brancard van veld: moeten Ajax en Oranje vrezen?

30 maart 2021, 22:06   Bijgewerkt: 30 maart 2021, 22:25

Het bezoek aan Gibraltar is voor het Nederlands elftal voorlopig frustrerend, maar het duel lijkt ondanks de aanstaande zege nog een extra zwart randje te krijgen. Daley Blind raakte op het oog zwaar geblesseerd aan zijn knie na een duel met spits Tjay De Barr. De linkspoot werd met een brancard van het veld gedragen.

Onderzoek moet uiteraard nog uitwijzen wat de ernst van de blessure is, maar Blind leek met een zware blessure naar de kant te worden gehaald. De verdediger was zelf niet in staat het veld te verlaten en werd zodoende met een brancard weggedragen. De Ajacied werd vervangen door PSV-spits Donyell Malen, die Oranje aan extra goals tegen Gibraltar moet helpen.

Voor Blind én zijn werkgevers is het te hopen dat de schade aan zijn knie, die lelijk bleef staan in het kunstgrasveld, meevalt. De centrumverdediger annex linksachter strijdt met Ajax om de landstitel, bekerzege en voegde zich onlangs bij de laatste acht in de Europa League. Met het Nederlands elftal hoopt Blind komend seizoen op succes tijdens het Europees kampioenschap.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen