Aanvoerdersband woedende Ronaldo geschonken aan goed doel

30 maart 2021, 19:14

Cristiano Ronaldo heeft met zijn woede-uitbarsting na afloop van de interland tussen Servië en Portugal indirect iets moois veroorzaakt. De Portugees was woest na een niet toegekende treffer en smeet zijn aanvoerdersband op de grond. Die band werd later opgepakt door een steward, die het wil gebruiken om een kind met een spierziekte te helpen.

De steward heeft de Servische media genaderd met zijn idee om de aanvoerdersband te veilen. Het is de bedoeling dat het opgehaalde geld wordt gebruikt voor de behandeling van een jong kind, dat lijdt aan een zeldzame spierziekte. Na een paar uur liepen de biedingen al op tot 3000 euro en daarom wordt gevraagd om ook geld te doneren aan het goede doel zelf.

Ronaldo was afgelopen zaterdag woedend na zijn 'doelpunt' tegen Servië. Bij een 2-2 stand leek de aanvoerder de 2-3 te maken, maar zijn treffer werd niet toegekend door scheidsrechter Danny Makkelie. Ronaldo kreeg geel en stormde boos het veld af. Voordat hij de spelerstunnel in liep, smeet de superster zijn aanvoerdersband uit woede op de grond.

Lees ook: Ronaldo raakt na woede-uitbarsting band niet kwijt

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen