Hoofdsponsor Gazprom blijft noodlijdend Schalke 04 trouw

30 maart 2021, 18:20

Schalke 04 heeft voor de eerste keer in lange tijd weer eens positief nieuws gekregen. Hoofdsponsor Gazprom heeft namelijk besloten om de club trouw te blijven. Het contract tussen de club en de Russische energieconcern is met drie jaar verlengd en loopt nu tot medio 2024. Ook als Schalke degradeert, blijft Gazprom de club dus steunen.

De werkgever van Klaas-Jan Huntelaar is hard op weg naar de 2. Bundesliga. Er staan nog acht wedstrijden op de planning en Schalke is met tien punten de hekkensluiter van de Bundesliga. Het verschil met nummer zeventien Arminia Bielefeld is twaalf punten en het gat met de veilige vijftiende plek bedraagt veertien punten. Handhaving wordt dus met de week lastiger.

Ook buiten het veld kampt Schalke met grote problemen. De club uit Gelsenkirchen heeft een schuldenlast van meer dan 200 miljoen. De nieuwe verbintenis met Gazprom levert twintig miljoen euro per jaar op. "Dit is een extra stimulans om Schalke weer op het juiste pad te krijgen", vertelde Alexander Jobst namens de club op de website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen