Fortuna Sittard licht opties in contracten Angha en Tekie

30 maart 2021, 11:46

Fortuna Sittard gaat langer door met Martin Angha en Tesfaldet Tekie. De Limburgse club heeft dinsdagochtend bekendgemaakt dat de opties in de contracten van de spelers zijn gelicht. Acht spelers hebben minder goed nieuws gekregen, onder wie de onlangs aangetrokken Piet Velthuizen.

Angha en Tekie blijven in elk geval een jaar langer bij Fortuna. "Tesfaldet en Martin hebben in de afgelopen periode enorme stappen gemaakt, net als de rest van het team. Het was dan ook een logisch vervolg om de opties in beide contracten te lichten. Tevens zijn we met beide spelers in gesprek over een langer verblijf", licht technisch manager Sjoerd Ars toe.

Het contract van Velthuizen is formeel opgezegd. Hetzelfde geldt voor Gregoire Amiot, Clint Essers, Djibril Dianessy, Nassim el Ablak, Leroy George, Özgür Aktas en Dimitrios Ioannidis. Over de vier huurlingen, Samuel Moutoussamy, Mickaël Tirpan, Dario van den Buijs en Dimitrios Emmanouilidis, moet nog een beslissing worden genomen. "De komende periode gebruiken we om vooruit te blikken op het nieuwe seizoen en hoe we hier invulling aan willen geven. We zijn op dit moment al wel met Mickaël in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen