Zaakwaarnemer Schöne: "Kan mooie zomer worden op het EK"

29 maart 2021, 19:13

Lasse Schöne keerde deze winter met een duidelijke missie terug naar sc Heerenveen. In Friesland hoopte hij weer in aanmerking te komen voor de Deense nationale ploeg, die deze zomer uitkomt op het EK. Met zijn rentree bij de verpletterende 8-0 zege op Moldavië lijkt die doelstelling weer een stap dichterbij. 

"Het is zeker heel mooi dat Lasse weer terug is bij de nationale ploeg", vertelde zijn begeleider Revien Kanhai van Forza Sports Group aan Voetbal International. "Het sportieve plaatje was in januari het uitgangspunt en mede daardoor keken we heel kritisch en vanuit diverse invalshoeken naar alle aanbiedingen. Bij sc Heerenveen was niet alleen het gevoel goed, maar ook het perspectief richting het EK. Lasse heeft daar met de bondscoach contact over gehad. Nu moet hij deze lijn doortrekken bij de Deense nationale ploeg, dan kan het voor hem een mooie zomer worden op het EK."

De wedstrijd tegen Moldavië was de 51e interland die Schöne speelde, waar zijn vijftigste nog in november 2019 was. De middenvelder deed 77 minuten mee. Denemarken begon de WK-kwalificatie goed; naast de monsterscore tegen Moldavië won het ook met 0-2 van Israël. Woensdag sluit het dit interlandblok met een uitwedstrijd tegen Oostenrijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen