Feyenoord zegt contract Botteghin en vier anderen op

29 maart 2021, 15:24   Bijgewerkt: 29 maart 2021, 15:42

Feyenoord heeft vijf spelers slecht nieuws gebracht. Eric Botteghin, Ramón ten Hove en Sven van Beek hebben te horen gekregen dat hun aflopende contract niet wordt verlengd. De Rotterdamse club heeft George Johnston en Bart Nieuwkoop bovendien laten weten dat de optie in hun aflopende verbintenis niet worden gelicht.

Nederlandse clubs moeten voor 1 april aflopende contracten formeel opzeggen. Als zij dat niet doen, dan heeft de speler recht op een automatische verlenging van een jaar tegen dezelfde voorwaarden. Feyenoord meldt dat de formele opzegging of het afzien van het lichten van de optie niet altijd het einde van de samenwerking betekent. 'Eventueel treedt de club op een later moment nog met één of meerdere van de betreffende spelers in gesprek over een nieuwe verbintenis voor komend seizoen.'

Feyenoord zegde het contract van Botteghin aan het einde van het vorige seizoen ook op. Toen werd de samenwerking uiteindelijk nog met een jaar verlengd. Het lijkt erop dat het ditmaal tot een definitief einde komt. Het Algemeen Dagblad schreef eerder deze maand dat er onder Arne Slot een schoonmaak zou plaatsvinden in De Kuip.

In de zomer zal Feyenoord ook afscheid nemen van Uros Spajic en Lucas Pratto, die zullen terugkeren naar respectievelijk FK Krasnodar en River Plate. Met Nick Marsman is de club nog in gesprek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen