Snoei spaart De Boer niet: "Die bal was tien meter naast gegaan"

29 maart 2021, 09:48

Mike Snoei was na afloop van de verloren topper tegen NAC Breda (3-1) niet bepaald te spreken over het optreden van zijn doelman. Rody de Boer ging al in de tweede minuut opzichtig de fout in bij een schot van Robin Schouten, dat via de hand van de De Graafschap-keeper in het doel zeilde.

Schouten loste vroeg in de wedstrijd een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot, maar door een fout van De Boer vloog de bal er alsnog in. "Die bal was tien meter naast gegaan", wond Snoei er tegenover De Gelderlander geen doekjes om. "Een droevige goal. Misschien vindt Rody dit soort wedstrijden spannend. Maar dat zul je aan hem moeten vragen."

Ook in gesprek meet Omroep Gelderland spaarde Snoei zijn doelman niet. "Een grove fout van Rody de Boer en dat is hem nu al wat vaker overkomen. Hij helpt zo NAC onnodig in het zadel. Een keeper met zoveel talent. Dat mag Rody gewoon niet overkomen", aldus de trainer.

De Graafschap ging in Breda met 3-1 onderuit en voelt daardoor de concurrentie in de nek hijgen. "We moeten alles snel bij elkaar rapen en dit heel goed bespreken", zei Ralf Seuntjens. "En om er tegen Dordrecht weer te staan, zal nog moeilijk zat worden. Het komt inderdaad aan op mentale weerbaarheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen