Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mühren maakt zich geen zorgen ondanks nederlaag Cambuur

Mühren maakt zich geen zorgen ondanks nederlaag Cambuur

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 maart 2021 – Voor het eerst sinds 8 januari verloor SC Cambuur zondagavond weer eens een wedstrijd. Roda JC was in Kerkrade met 3-1 te sterk. Nummer twee De Graafschap kan door dat resultaat op drie punten komen, maar voor Robert Mühren is dat nog geen reden tot paniek. "We staan ngo een ruime marge voor, dus ik denk dat we ons geen zorgen hoeven te maken."

Het was Mühren zelf die in de 85e minuut eindelijk iets terug kon doen namens Cambuur. De achterstand was toen al 2-0 en de tijd om nog gelijk te maken was erg kort. "We dachten er wel even aan, maar dan hadden we eerder in de tweede helft al de 1-1 moeten maken. Die mogelijkheden hebben we gehad", zei Mühren in gesprek met ESPN. "Hij viel gewoon te laat en we kregen ook direct de 3-1 weer tegen. Uiteindelijk wint Roda verdiend."

Daarbij erkende Mühren dat Cambuur simpelweg niet goed genoeg was. "Blijkbaar niet, want je verliest met 3-1. We hebben wel wat kansen gecreëerd, maar vooral in de eerste helft hadden we moeite om de vrije man te vinden." Wanneer het over het spel gaat, vallen de woorden 'gezapig' en 'stroperig'. "Dat horen we vaker, maar het is ook een beetje de manier waarop we spelen. We wachten tot ze komen en op het juiste moment zoeken we de vrije man."

Met nog altijd zeventig punten ziet SC Cambuur vanavond hoe achtervolger De Graafschap het in een uitwedstrijd opneemt tegen nummer vier NAC Breda. Bij winst kan de club uit Doetinchem op drie punten komen van de koploper.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd