Dest en De la Torre met VS de baas over Noord-Ierland

28 maart 2021, 19:59

De Verenigde Staten hebben een betrekkelijk eenvoudige zege geboekt in het oefenduel met Noord-Ierland. Met Sergino Dest in de basis won het land met 1-2. De toekomstige supersterren waren goud waard bij de VS, dat afgelopen donderdag al met 4-1 zegevierde tegen Jamaica.

Het waren Borussia Dortmund-wonderkind Giovanni Reyna en Chelsea-buitenspeler Christian Pulisic die de VS aan een comfortabele 0-2 voorsprong hielpen. Pas in extremis deed Noord-Ierland iets terug: Niall McGinn maakte in minuut 88 de aansluitingstreffer. Het bleek echter niet genoeg om de comeback te voltooien. De Verenigde Staten trokken de zege over de streep.

Sergino Dest kreeg opnieuw een basisplaats bij de Verenigde Staten, maar kon niet zo imponeren als in de vorige wedstrijd. Tegen Jamaica maakte de rechtsback van FC Barcelona namelijk zijn eerste interlandgoal. Tegen de Noord-Ieren werd Dest in de rust naar de kant gehaald. Daar zal Ronald Koeman stiekem blij mee zijn, want zo blijft de vleugelverdediger fit voor de eindstrijd om de titel met Barça. Ook Heracles-middenvelder Luca de la Torre kwam als invaller binnen de lijnen. Donderdag maakte hij zijn debuut in de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen