Martínez denkt nog niet aan Ajax-vertrek: "Dat zou slecht zijn"

28 maart 2021, 18:18

Na maandenlang op het tweede plan te hebben gefungeerd, is Lisandro Martínez eindelijk weer basisspeler bij Ajax. De Argentijnse middenvelder annex verdediger heeft zich met ijzersterke optredens terug in het elftal geknokt. Het cntract van Martínez loopt tot de zomer van 2023, maar aan een vertrek wil hij nog niet denken. 

In gesprek met het Argentijnse Efe geeft Martínez aan niet aan andere clubs te denken. "Nee, ik denk nog niet aan een vertrek. Ik geniet van het heden en leef van dag tot dag. We hebben nog een hoop om voor te spelen bij Ajax, dus het zou slecht zijn als ik me daar nu niet op focus." Martínez is met Ajax nog in de race voor de landstitel, bekerwinst én Europa League-eindzege.

Lange tijd leek Martínez zich tot het einde van het seizoen neer te moeten leggen bij een reserverol. "Ik moest helemaal opnieuw beginnen en twee keer zo hard werken om te laten zien dat de trainer op me kan rekenen", aldus de linkspoot. "We hebben bij Ajax een leuke groep gevormd met vijf Zuid-Amerikanen. Het is heel fijn om met elkaar te zijn", doelt Martínez op Mexicaan Edson Älvarez, Brazilianen David Neres en Antony en landgenoot Nicolas Tagliafico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen