Geblesseerde Lang verlaat trainingskamp van Jong Oranje

28 maart 2021, 14:23

Het EK Onder-21 zit erop voor Noa Lang. De smaakmaker van Club Brugge moest zaterdag tegen Jong Duitsland de strijd staken na een botsing met Teun Koopmeiners en verliet in tranen het veld. De groepsfase zit er voor hem definitief op, zo heeft de KNVB zondag laten weten.

Lang raakte tegen Jong Duitsland (1-1) al na 22 minuten geblesseerd. De aanvaller verliet in tranen het veld. Het leek erop dat hij kampte met een knieblessure, maar volgens de KNVB gaat het om een bovenbeenblessure. Hij keert terug naar Club Brugge om daar te herstellen van de blessure. Zodoende mist hij de belangrijke wedstrijd tegen Jong Hongarije van aanstaande dinsdag. De ploeg van Erwin van de Looi heeft een ruime zege nodig, maar kan naast Lang ook niet beschikken over de geschorste Teun Koopmeiners.

Omdat het EK eind mei/begin juni verder gaat voor de teams die zich kwalificeren voor de volgende rondes, is het nog niet uitgesloten dat Lang dan kan meedoen. Dan moet Jong Oranje zich uiteraard wel eerst zien te plaatsen voor de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen