Pjanic: "Ik ga Koeman vragen om twee of drie wedstrijden"

28 maart 2021, 14:10   Bijgewerkt: 28 maart 2021, 14:21

Miralem Pjanic is geen belangrijke schakel in het FC Barcelona van Ronald Koeman. De Nederlandse coach geeft op het middenveld de voorkeur aan Sergio Busquets, Frenkie de Jong en Pedri en heeft zodoende geen vaste basisplek voor de Bosniër ingeruimd. Frustrerend, vindt Pjanic.

De oud-speler van Juventus begon dit seizoen pas zes keer in de basis in La Liga. Ondanks dat is hij niet van plan om een vertrek te forceren. "Ik heb niet bij Barcelona getekend om een jaar later alweer te vertrekken", vertelt hij aan El Mundo Deportivo. "Ik heb hier getekend met het idee dat ik geschiedenis wil schrijven met Barcelona. Ik wil hier jaren blijven."

Pjanic vindt dan ook dat hij nog toekomst heeft in Camp Nou. "De stijl van de club past bij mij en ik ben ook een ervaren winnaar, dus ze wilden ook graag dat ik dat zou bijdragen. Ik wil met deze club de Champions League winnen, dat is het doel. Door mijn mentaliteit geef ik nooit op. Ik ben wel van plan om Koeman te vragen om een serie van twee of drie wedstrijden, zodat ik mijn spel echt kan laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen